Hipnoza ca aplicație a NLP
February 18, 2015

Eşti deja în transă fără să ştii?

Cea mai directă cale spre performanţă şi plăcere

 

De 250 de ani se tot vorbeşte despre ce este şi nu este hipnoza, adică utilizarea transei pentru facilitarea vindecării şi schimbărilor de comportament.

S-au emis păreri cel puţin ciudate de genul „hipnoza nu există şi este de-a dreptul periculoasă” (de parcă ceva ce nu există ne-ar putea ameninţa în vreun fel!).

Dar odată cu Milton Erickson şi cel mai vestit continuator al lui, Dr. Richard Bandler, percepţia s-a schimbat. Cele mai importante activităţi umane;

 • performanţa sportivă sau artistică,
 • învăţarea,
 • creativitatea,
 • senzualitatea,
 • excelenţa în orice domeniu,

s-au dovedit a fi asociate cu modificări specifice ale stării de conştiinţă.

De aceea, dacă vrei să înveţi cum să ai acces şi să utilizezi la maxim stările de conştiinţă modificate (transa), mai ai o săptămână în care poţi beneficia de preţul redus al workshopului „Hipnoza ca aplicaţie a NLP”, prezentat de Dr. Richard Bandler la Amsterdam în perioada 1-3 mai 2015.

Dezvoltarea tehnicilor de imagistică cerebrală a permis acumularea de noi informaţii referitoare la modul în care funcţionează creierul şi sistemul nostru nervos în diferite contexte.

Cea mai importantă concluzie este faptul că fiecare stare de conştiinţă ne dă acces la un set specific de resurse şi ne susţine un anumit tip de excelenţă.

De aceea, modificarea deliberată a stării de conştiinţă într-un sens sau altul reprezintă cea mai eficientă modalitate de a ne controla nu doar trăirile interioare, ci şi rezultatele acţiunilor noastre.

Cel mai important lucru este să alegem tipul de transă adecvat obiectivelor noastre şi să o menţinem până la obţinerea rezultatelor dorite.

Aşa cum vor învăţa participanţii la workshopul „Hipnoza ca aplicaţie a NLP”, prezentat de Dr. Richard Bandler la Amsterdam în perioada 1-3 mai 2015, ne putem folosi atenţia pentru a o dirija spre exterior sau spre noi înşine, respectiv pentru a o concentra pe un singur punct de interes sau o putem extinde spre o multitudine de surse de interes. În felul acesta, modificăm profund modul în care colectăm şi prelucrăm informaţiile senzoriale, precum şi emoţiile şi gândurile din acel context.

Acest proces se desfăşoară spontan atunci când:

 • sportivii îşi accesează starea care le susţine performanţele,
 • actorii şi ceilalţi artişti îşi „intră în rol”,
 • ne concentrăm pe subiecte dificilem sau provocatoare, în activitatea profesională sau cea legată de hobbyuri,
 • suntem fascinaţi de prezenţa persoanei iubite şi uităm de orice altceva cât timp facem dragoste,
 • urmărim un film, un joc video sau citim un roman captivant, ce ne poartă în altă lume şi alt timp.

Oricare dintre aceste experienţe tipice îţi sunt cunoscute, îşi permit să verifici următoarea afirmaţie:

transa generează plăcere, performanţă şi încântare.

Or, exact aceasta este experienţa celor care participă la seminarii cu Richard Bandler:

 • sunt fascinaţi de cât de uşor şi profund pot intra şi ieşi din transă,
 • cât de mult învaţă despre ei înşişi şi despre ceilalţi în câteva zile de interacţiune cu co-creatorul NLP,
 • câtă armonie, echilibru şi plăcere se revarsă în vieţile lor în timpul acestui eveniment.

De aceea, profită de oferta cu un discount de 146 EUR şi înscrie-te înainte de 25 februarie 2015 la workshopul „Hipnoza ca aplicaţie a NLP”, prezentat de Dr. Richard Bandler la Amsterdam în perioada 1-3 mai 2015.

Descoperă cât de firesc şi natural poţi, la rândul tău, să foloseşti transa pentru a genera plăcere, fascinaţie şi excelenţă în propria viaţă şi în vieţile celorlalţi!