Smart Emotions
May 5, 2014

Deşteaptă-ţi emoţiile cu SmartEmotions!

Program de optimizare a inteligenţei emoţionale

În perioada 27-29 iunie şi 18-20 iulie 2014 vă invităm la o nouă ediţie a workshopului de dezvoltare personală SmartEmotions.
Alături de Daniel Bichiş, EQ Coach şi Trainer, puteţi lucra direct cu emoţiile, accesându-le, exprimându-le, înţelegându-le mesajul, forţa şi importanţa.
Este ocazia perfectă pentru a vă reconecta la freamătul permanent al emoţiilor proprii, printr-o serie unică de explorări şi tehnici de reconectare la sine, ce sporesc semnificativ nivelul de inteligenţă emoţională, încrederea în sine şi şansele de succes.
Inteligenţa emoţională reprezintă capacitatea de a identifica, interpreta şi utiliza emoţiile pentru a lua cele mai potrivite decizii şi a le pune în aplicare. Ea influenţează semnificativ calitatea vieţii adulţilor, fiind mult mai importantă decât nivelul de educaţie sau inteligenţă cognitivă.

Succesul, fericirea, charisma, poziţia socială şi longevitatea sunt doar câteva dintre trăsăturile puternic corelate cu nivelul EQ.

Persoanele inteligente emoţional:
 • recunosc şi înţeleg informaţiile transmise de emoţii,
 • le integrează cu interpretarea raţională a situaţiilor, astfel încât să poată lua deciziile optime,
 • îşi exprimă în mod adecvat emoţiile, pentru a beneficia de resursele specifice pe care acestea le pun la dispoziţie,
 • le folosesc pentru a-şi optimiza acţiunile şi susţine automotivarea,
 • învaţă atât să evite experienţele neplăcute, cât şi să le repete pe cele care le-au asigurat succesul şi împlinirea obiectivelor.

Care este conceptul de bază?

Nivelul de inteligenţă emoţonală reflectă capacitatea persoanei de a parcurge Ciclul Emoţional al Experienţei®, format din cele 8 emoţii primare: furie, frică, dezgust, tristeţe, tandreţe, pasiune, încredere şi bucurie.
Persistenţa, intensitatea excesivă sau lipsa uneia dintre aceste emoţii în diferitele situaţii din viaţa unui adult indică un dezechilibru, datorat cel mai adesea incapacităţii de a-şi asuma şi exprima următoarea emoţie din ciclu. Efectul este reprezentat de dificultăţi în:
 • stabilirea de obiective şi motivarea de a acţiona pentru realizarea lor,
 • ajustarea corectă a previziunilor referitoare la consecinţele acţiunilor,
 • luarea şi asumarea deciziilor necesare,
 • folosirea eficientă a resurselor interioare (timp, atenţie, eforturi),
 • construirea de relaţii stabile cu persoane, situaţii sau obiecte importante pentru viaţa unui adult,
 • acţionarea cu perseverenţă pentru împlinirea nevoilor şi aspiraţiilor proprii,
 • construirea încrederii în sine şi a conştiinţei valorii personale,
 • învăţarea permanentă, din fiecare acţiune, a celor mai bune strategii de împlinire a obiectivelor asumate.

Cui se adresează?

Acest workshop experienţial se adresează tuturor celor care doresc să-şi sporească semnificativ nivelul de inteligenţă emoţională (EQ) şi şansele de succes şi fericire în viaţă. Beneficiază de efectele sale în special persoanele care se confruntă cu dificultăţi în una sau mai multe dintre domeniile menţionate anterior, deoarece găsesc soluţii direct aplicabile de schimbare a relaţiei cu emoţiile responsabile de acele blocaje.

Datorită tehnicilor folosite, expunerea detaliilor intime este redusă la minim, pentru a asigura confidenţialitatea şi protecţia vieţii personale a participanţilor.

Limbajul folosit este cel comun, pentru a permite şi persoanelor fără pregătire în psihologie să beneficieze din plin de experienţele şi tehnicile propuse.

Cine susţine workshopul?

Daniel Bichiş are peste 15 ani de experienţă de facilitare a schimbărilor la nivel emoţional şi comportamental, fiind primul român certificat internaţional în instrumentele de evaluare şi dezvoltare a inteligenţei emoţionale. Studiile şi experienţa de lucru cu persoane, cupluri şi echipe din organizaţii i-au permis fomularea propriului model de inteligenţă emoţională, bazat pe Ciclul Emoţional al Experienţei®, pe baza căruia intervenţiile sunt mult mai profunde şi eficiente decât prin alte abordări. Workshopurile sale sunt apreciate de participanţi de pe patru continente, datorită caracterului interactiv, bogăţiei de informaţii şi resurse oferite, precum şi atmosferei extrem de destinse şi suportive în care se desfăşoară.

Puteţi să vă faceţi o idee despre modul în care decurge interacţiunea dintre Daniel şi participanţii la acest workshop făcând click aici, pentru a viziona prezentarea uneia dintre axele Ciclului Emoţional al Acţiunii.

Cât costă şi cum mă înscriu?

Investiţia în dezvoltarea nivelului de inteligenţă emoţională este de 620 EUR (TVA inclusă).
Ea vă asigură:
 • participarea la cele 48 de ore de workshop experienţial şi interactiv,
 • suportul de curs şi materialele suplimentare,
 • testul de integrare a emoţiilor primare, pentru identificarea zonelor pe care să vă centraţi atenţia,
 • masa de prânz în regim de catering,
 • cafea, ceai şi produse de patiserie pentru pauzele de cafea din fiecare zi de workshop.
Atenţie! Pentru a asigura calitatea optimă a procesului, numărul de locuri este limitat, iar înscrierile sunt procesate strict în ordinea primirii lor.

De aceea, vă recomandăm să vă rezervaţi din timp locul la acest workshop ce permite schimbarea semnificativă a calităţii vieţii dvs.!

 

Denumirea Smart Emotions® este marcă înregistrată a Competent Consulting.