Congresul Mondial de NLP și Coaching 2012
January 25, 2012

Al Treilea Congres Mondial de NLP şi Coaching

Croaţia, 27 apr. – 1 mai 2012

Continuând tradiţia începută în anul 2006, Competent Consulting organizează, împreună cu institutele partenere din IN şi ICI, cel de-al Treilea Congres Mondial de NLP şi Coaching, ce se va desfăşura în perioada 27 aprilie – 1 mai 2012 la Hotelul Adriatik din Biograd, Croaţia.

Daniel Bichiş contribuie la programul extrem de atractiv şi interesant al Congresului cu o conferinţă şi un workshop de 2 zile.

Când în 20006 la Potsdam, în Germania, avea loc Primul Congres Mondial de NLP, institutele membre ale IN şi ICI au lansat chemarea la creşterea semnificativă a calităţii formărilor şi aplicaţiilor NLP şi reconectarea sa cu celelalte ştiinţe, precum psihologia, neurologia, ştiinţa sistemelor.
Acest deziderat îşi va produce roadele în cadrul noului Congres, în cadrul căreia va fi lansat conceptul de Psihologie NeuroLingvistică şi se vor explora modalităţile în care ea poate contribui la eficienţa, performanţa şi satisfacţia celor ce beneficiază de tehnicile NLP, inclusiv aplicaţiile sale din coaching.
Centrat pe experienţa participanţilor, Congresul vă propune să realizaţi o Călătorie a Eroului, prin care să descoperiţi resurse şi soluţiii importante pentru provocările cu care vă confruntaţi în propria viaţă. Prezentările vor fi grupate în etape:
  • Auzirea chemării la schimbare
  • Acceptarea chemării
  • Depăşirea pragului limitelor interne
  • Găsirea unui mentor sau paznic
  • Confruntarea cu provocarea
  • Transformarea adversităţii în resurse utile
  • Împlinirea misiunii
  • Regăsirea drumului spre casă
Fiecare etapă cuprinde 4-8 prezentări interactive, centrate pe aspecte teoretice sau practice ale aplicării NLP pentru facilitarea dezvoltării personale şi organizaţionale.
O echipă de inspiratori va veghea la activarea resurselor şi concentrarea atenţiei spre aspectele specifice fiecăreia dintre cele 8 etape ale Călătoriei.

În felul acesta, experienţa fiecărui participant va putea fi una arhetipală, care să maximizeze impactul informaţiilor şi experienţelor prin care trece.

Iar la final, prin participarea la unul dintre cele patru workshopuri susţinute de personalităţi din lumea NLP, vor putea aprofunda una dintre temele propuse sau vor putea beneficia de efectele coachingului NLP centrat pe obiective specifice.

Contribuţia noastră

Daniel Bichiş, Master-Trainer în cadrul Competent Consulting, este din nou unul dintre vorbitorii de marcă ai acestui Congres, împărtăşindu-şi experienţa referitoare la „Utilizarea constructivă a emoţiilor negative în coaching”.

Puteţi accesa prezentarea în format PDF făcând click aici.

Acest subiect va fi apoi dezvoltat în cadrul unui workshop cu tema „SmartEmotions  – Eliberează-te de bagajul emoţional”, în perioada 30 aprilie – 1 mai 2012.

Acţiunea voastră

Dacă vreţi să beneficiaţi de informaţiile şi experienţele complexe din cadrul acestui Congres, contactaţi-ne.
De asemenea, pentru a vă face o idee despre frumuseţea deosebită a locaţiei, vizionaţi videoclipul de la finalul articolului.
Vă stăm la dispoziţie pentru orice alte informaţii şi detalii suplimentare.

Aţi auzit chemarea – mai trebuie doar să o acceptaţi, pentru a trece pragul şi a deveni Erou al noului Congres Mondial de NLP şi Coaching!

 

Denumirea Smart Emotions® este marcă înregistrată a Competent Consulting.